CAT

ESP

ENG

RUS

Pl. Catalunya, 5 08329 , TEIA , Barcelona

T. 93 555 3168 · info@marcual.es

Serveis.

Marcual té el gust de posar a disposició dels seus clients una àmplia oferta de productes alimentaris. Tots ells de la màxima qualitat i amb uns preus molt suggerents.

L'experiència d'una empresa familiar que tracta amb fabricants, cellers, productors... ens permet conèixer els productes i donar als nostres clients, únicament el millor.

Ens agrada saber que els nostres clients confien en nosaltres i no ho posarem en perill.


L'oferta alimentària de Queviures Marcual comprèn una amplíssima selecció de vins, caves, licors, aigües... pel que fa a begudes es refereix.

A més ara pots abonar a la nostra vinoteca i rebràs 3 vins cada mes, al teu domicili, per una quota mensual insuperable, 15 € / mes.

Els vins seran variats i de qualitat però gaudiràs segur de l'experiència de conèixer nous sabors i olors, a més acompanyarem els vins amb la seva respativa tast i maridatge. Per més informació accedeix a la nostra botiga virtual i coneix una mica millor l'oferta.


D'altra banda l'artesania en l'elaboració de la nostra pròpia xarcuteria ens fa únics i reconeguts, treballem de cara al públic a la nostra botiga de Teià però també atenem comandes personals dels clients.

Conserves, formatges, olis, productes delicatessen... Acaben de completar la nostra carta de productes.


Sens dubte, una altra senyal de reconeixement a casa són les cistelles d'empresa o de Nadal. Una varietat en productes i pressupostos molt àmplia que ens ha permès sempre encertar amb els nostres clients, que han repetit any rere any.
3 vins sorpresa

15€/mes

Gaudeix de

la varietat

+info a la botiga virtual