CAT

ESP

ENG

RUS

Pl. Catalunya, 5 08329 , TEIA , Barcelona

T. 93 555 3168 · info@marcual.es

Història

Queviures

Marcual

Els més de cent anys d'història es remunten al 1900 a Premià de Mar,quan els besavis Pau Marcual i Antònia Ribosa obriren la primera botiga.

Al cap de quinze anys,van venir a Teià amb motiu d'una oferta de treball per al cap de família:

Exercir de contramestre a la fàbrica del Vapor.


S'instal.laren a Ca l'Angelet i l'avi Pepito continuà el negoci ampliant-lo amb l'obtenció de l'estanc. Es va casar amb la Teresa Novell del Forn Nou i junts van establir la casa actual el 1925.

Ben aviat en Josep Maria Marcual i Ribosa agafà el relleu perquè el seu pare va perdre la vista. Es va casar l'any 1950 amb la Pepeta Corbera de Can Maura (Vallromanes), i plegats van dur a terme la tasca més dura: alçar i conservar el negoci,sense oblidar les necessitats de la família constituïda per la convivència de tres generacions.


D'aquests esforç viscut dia rere dia va néixer en les seves filles, Montserrat i Maria Teresa,el ferm propòsit de continuar el camí emprès per la família.

I així és com arribem a l'actual Can Marcual,una botiga de servei i especialització,conservant la tradició i adaptant la innovació, un negoci format per un equip emprenedor de familiars i treballadors, encapçalat per en Jordi Casals i que compta amb l'entusiasme d'una generació jove,els seus fills Jordi i Josep.
Família Marcual